Puppycursus

Je wil je nieuwe vriend natuurlijk de beste start geven. Waarom zou je voor deze puppycursus gaan?

We focussen op de echte vaardigheden voor de rest van zijn leven. Het om kunnen gaan met nieuwe situaties, verschillende mensen leren kennen, aangeraakt worden zoals bij de dierenarts. Ook leert hij zijn lichaam goed gebruiken zodat hij zich sterk en zelfverzekerd ontwikkelt. Een goed begin maakt echt het verschil!

Sleutelwoorden zijn: voorbereid op de toekomst, weerbaarheid, vaardigheden, zelfvertrouwen, ontspanning.

Alle zintuigen zullen geprikkeld worden, inclusief een introductie in speuren door een ervaren docent. Het gebruiken van de neus is namelijk geestelijk vermoeiend en tegelijk geeft het grote voldoening en bevordert het het zelfvertrouwen.

Voor de mens is er ook verdieping in de vorm van lesmateriaal en theorie. Leer (nog) meer over hondentaal en -gedrag, zodat je je pup goed kan begrijpen. Zo gauw je bent ingeschreven heb je online toegang tot het cursusmateriaal, bekijk dat het beste nog voor je de pup in huis krijgt!

  • De puppycursus bestaat uit 6 lessen van ongeveer 1 uur.
  • De pup is niet het hele uur bezig, theorie en praktijk worden afgewisseld.
  • Voor pups die net 2 weken in hun nieuwe huis zijn tot een leeftijd van ongeveer 5 maanden (is jouw hond ouder? Neem dan even contact op!).
  • Lessen zijn in en rondom Oost- West- en Middelbeers (tussen Eindhoven en Tilburg).
  • De cursus is inclusief tuigje en lijn, een halsband of slecht passend tuigje zijn niet toegestaan (wie al een goed passend tuigje en lijn heeft, krijgt korting).
  • Theorie en ander materiaal is beschikbaar op de site, je kan de informatie al lezen/zien als je je inschrijft.
  • We kijken naar het gedrag van de hond en passen ons daarop aan, waardoor correcties en dergelijke geen plaats hebben in deze cursus!

Geplande startdata:
7 juni

De prijs van deze cursus is €200,- inclusief tuigje en 3-meterlijn.
Heb je al een goed zittend Y-tuig en/of een 3-meterlijn? Dan krijg je korting op de cursusprijs.
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze cursus.