Gedragswandelingen

Gedragswandelingen zijn geschikt voor honden die wat grotere moeite hebben met ontspannen blijven tijdens de wandeling. Of het nou gaat om drukker worden of juist wat angstig. Het kan gaan om andere honden, geluiden, objecten, verkeer.

Doordat alle honden aangelijnd zijn, creëren we een veilige omgeving. Met de aanwijzingen van mij (gedragsdeskundige) en vaak nog een collega of stagair, begeleiden we de honden zo dat ze een positieve ervaring hebben, waardoor op termijn een verbetering van gedrag ontstaat.

Wennen aan andere honden, mensen, verkeer, geluiden, plaatsen.
Vanuit veiligheid en met professionele begeleiding.

Van andere honden wegblaffen naar samen wandelen!

Het is dus geen training! We wandelen op openbare plekken, want daar speelt het echte leven zich af. Wel kies ik de plekken natuurlijk zorgvuldig uit!
Het is ook geen vervanging voor gedragsbegeleiding. Tijdens de intake zal ik inschatten of dit de beste stap is voor jouw hond.

Wat? Gedragswandelingen.
Waar? In en rondom gemeente Oirschot (inschrijving nu ook geopend voor omgeving Woudenberg in het midden van het land!!)
Wie? Iedereen na een intake. Indien je al een traject of cursus bij ons hebt gevolgd, is de intake niet nodig.
Hoe? Elke week of elke 2 weken een wandeling, aangelijnd met een goed zittend Y-tuig en een lijn van minimaal 3 meter (allemaal te koop bij B-Dog).
Kosten? Beginnerspakket met intake (ter waarde van 50,-) en 5 wandelingen is 150,- inclusief btw. Vervolgpakketten van 10 wandelingen met 5% korting voor 190,- inclusief btw.
Neem contact op en schrijf je in!

Instagram
Call Now Button