Skip to main content

Het team!

Barbara Dorren is de drijvende kracht achter B-Dog. Kennismaken met Barbara Dorren van B-Dog? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek (telefonisch) met me! Deze tijd besteed ik graag aan je omdat ik het belangrijk vind dat je weet met wie je in zee gaat en wat je kan verwachten.

Hier een overzicht van mijn opleidingen

+31 6 29 19 21 64

Barbara Dorren

Gedragsdeskundige

Ervaar je kleine of grote problemen met het gedrag van je hond? Ben je benieuwd of je wel op de goede weg bent met het begeleiden van je pup of herplaatser? Heb je geen problemen maar wil je wel je hond de beste begeleiding geven? Komt er binnenkort een pup of wil je weten wat een goede keuze zou zijn? Voor allerhande problemen en begeleiding ben ik er.

Welke resultaten krijg je door middel van begeleiding bij B-Dog?

Een vertaling van het gedrag van je hond, zodat je je hond leert ‘lezen’
Meer balans in lichaam en geest
Begrip voor het individu, met zijn emoties en behoeftes
Inspiratie voor bezigheden die passen bij je hond én bij jou
Meer vaardigheden van zowel mens als hond

Lindy Geven

Ondersteuning

Mijn leefregel is: behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wilt worden.

Hallo, Ik ben Lindy Geven uit Eindhoven en ik ben al heel mijn leven bezig met honden, dit komt mede doordat ik van kinds af aan opgegroeid ben met honden. In de loop van jaren ben ik meer gaan leren over honden, gedrag en de invloed die mensen hebben op hun hond. Het liefste houd ik mij bezig met mijn hond Yeti, verder game ik graag, ben ik bezig met mijn laptop, en schilder ik. Tijdens mijn opleiding bij Calming Signs in 2019, ontmoette ik Barbara. Waar zij opbloeide met het werken met mens en hond, voelde ik mij beter thuis achter de schermen. Ik ben vanaf nu dan ook te vinden bij B-Dog voor administratieve werkzaamheden. Zo nu en dan worden ik (en Yeti) ingezet bij groepen. Dagelijks ben ik bezig mijzelf en mijn kennis te ontwikkelen op hondengebied. Niemand is ooit uitgeleerd.