Sociale wandelingen

Sociale wandelingen zijn geschikt voor honden honden die meestal ontspannen zijn tijdens het wandelen maar het prettig vinden om in een vast groepje te zijn. En eigenlijk zijn dus alle honden die sociaal zijn met andere honden en geen gedragsproblemen hebben, geschikt. Sterker nog: honden hebben enorm veel behoefte aan vaste vrienden.

Met de aanwijzingen van mij (gedragsdeskundige) en vaak nog een collega of stagair, begeleiden we de honden zo dat ze een positieve ervaring hebben, waardoor op termijn een hechte band ontstaat. Samen ontdekken ze nieuwe en oude plekken, sporen ze elkaar aan dingen te durven, en ondernemen samen van alles.

Afhankelijk van de locatie en groep, is loslopen een optie in deze lessen.

Vragen over hondengedrag die opkomen tijdens en in het kader van deze wandelingen, kunnen uiteraard beantwoord worden.

Vaste vrienden die onder de juiste begeleiding zijn geïntroduceerd, zijn essentieel voor het welzijn van honden!

Samen geurtjes onderzoeken

Het is dus geen training! We wandelen op openbare plekken, want daar speelt het echte leven zich af. Wel kies ik de plekken natuurlijk zorgvuldig uit!
Het is ook geen vervanging voor gedragsbegeleiding. Tijdens de intake zal ik inschatten of dit de beste stap is voor jouw hond.

Wat? Sociale wandelingen.
Waar? In en rondom gemeente Oirschot.
Wie? Iedereen na een intake. Indien je al een traject of cursus bij ons hebt gevolgd, is de intake niet nodig.
Hoe? Elke week of elke 2 weken een wandeling, aangelijnd of los met een goed zittend Y-tuig en een lijn van minimaal 3 meter (allemaal te koop bij B-Dog).
Kosten? Beginnerspakket met intake (ter waarde van 50,-) en 5 wandelingen is 125,- inclusief btw. Vervolgpakketten van 10 wandelingen met 5% korting voor 142,50,- inclusief btw.
Neem contact op en schrijf je in!

Instagram
Call Now Button