Skip to main content

Met een vreselijk natte les sloten we de cursus af. Jullie en de honden hebben allemaal de regen dapper getrotseerd!

We begonnen de cursus met prachtig weer, in tegenstelling tot de laatste les…

Het ‘afpakken’ van wat lekkers, het geluidje gebruiken om mee te lopen als ze eigenlijk ergens heen willen, we hebben wat praktische dingen geoefend.
We hebben vragen beantwoord die bij jullie speelden, en we hebben jullie hopelijk tevreden naar huis laten gaan.
Mocht je nou érg tevreden zijn, schroom dan niet om via facebook of google een review achter te laten 😉

Vraag je je nu af: hoe verder? Hier zijn de opties!

Jongehondencursus

Wil je wat we deden in de puppycursus voortzetten, met meer leeftijdsgebonden activiteiten? De uitdagingen van de puberteit goed begeleiden? Dan is de jongehondencursus iets voor jou!
Hier kun je je inschrijven! Of stuur een mailtje of een appje.

Speuren

In de puppycursus hebben we een klein beginnetje gemaakt ermee. Speuren kan op elke leeftijd, en geeft een enorme voldoening aan je hond (en jou!). Speuren is 1 keer in de 2 weken in een groepje van 3 (heel soms 4) honden. Omgeving Eindhoven.
Hier kun je je inschrijven! Of stuur een mailtje of een appje.

Sociale wandelingen

Merk je dat je graag nog wat meer rust en zelfvertrouwen wil krijgen in het wandelen? Dan zijn de sociale wandelingen een optie! Hierin wandelen we met een aantal honden op gepaste afstand, net wat iedereen nodig heeft om het normaal te gaan vinden dat je rustig kan blijven bij het zien van andere honden. Ook weer maximaal 4 honden. Op zondagochtend elke week, en op vrijdagochtend om de 2 weken (start eind augustus).
Hier kun je je inschrijven! Of stuur een mailtje of een appje.

Persoonlijke begeleiding

Nergens leer je zo veel als wanneer je een gedragsdeskundige 100% voor jezelf en je hond beschikbaar hebt. Of je je simpelweg prettiger voelt bij 1 op 1 aandacht, of dat je ‘probleem’ anders is dan anders, uit persoonlijke begeleiding haal je ontzettend veel!
Dit kan zowel bij Barbara (omgeving Oirschot of overig) als bij Silvia (omgeving Eindhoven), net wat je prettig vindt.
Neem contact op via dit formulier! Of stuur een mailtje of een appje.

Leeromgeving en vragen

De online leeromgeving blijf nog minimaal een maand beschikbaar. Doe er je voordeel mee!
Heb je nog een vraag, over iets van de cursus of het vervolg, stuur me dan een berichtje via de mail of via het contactformulier.

Last but not least: de aanbieding!

Schrijf je je vóór je hond 6 maanden is in voor een van de cursussen, dan krijg je 10% korting op de cursusprijs (onder voorbehoud van beschikbaarheid).
Motiveer je een vriend of kennis om zich in te schrijven voor een cursus bij B-Dog of Hondneuzen, dan krijg je beide 10% korting op de volgende cursus, ongeacht de leeftijd van je hond. Je hebt dan dus iets meer tijd om te bedenken wat je precies wil.

Heel graag tot ziens!

Wat waren ze nog klein!